PechaKucha Night İstanbul Vol.19 “Bir Ürün/Marka Yaratmak Creating A Brand / Product”

vol.19poster

ERTELEME: Yasadigimiz bu uzucu olaylar neticesinde gecemizi erteleme karari almis bulunuyoruz. Boyle bir hissiyat ve uzuntu ile etkinlik yapmayi dogru bulmuyoruz. Yeni tarihi daha sonra aciklayacagiz.

Pechakucha Night İstanbul 5. Yılında yeni mekanında 19. kez merhaba diyor. 2014 yılının ilk etkinliği 20 Mart akşamı saat 20.20’de MIXER’de gerçekleştiriyor. PechaKucha Night İstanbul Vol. 19’da tüm yaratıcı endüstrileri ve kurumsal yaratıcıları bir araya getirecek bir gündem başlığımız var: ‘Bir Ürün/Marka Yaratmak’.

Bir ürün ya da marka fikri nasıl oluşuyor? Nasıl hayata geçiyor? Fikirden pazara hangi süreçlerden geçiliyor? Bu konuda yenilikleri ve yaratıcı alanlardaki farklı projeleri görmeniz için sizi PechaKucha Night İstanbul izleyicileri arasında yerinizi almaya davet ediyoruz

Scroll down for English

DELAY: We ve been cancelled the our event to next date.

In its 5th year, PechaKucha Night Istanbul has a new host, MIXER. This year’s first event will take place on March 20th, Thursday evening , at 20:20 hrs. PechaKucha Night İstanbul Vol. 19 invites all creative industries and corporate creatives to discuss ‘Creating a Brand/Product’. How does a product/brand idea get initiated? How is it developed ? What is the process from idea to market. Interested? Then join the discussion in our audience.
Presenters name will be coming soon

Leave a comment